lauantai 19. toukokuuta 2012

Pojat neljä viikkoa

Tällä viikolla on ulkoiltu ensimmäiset kerrat, jatkettu kiinteän ruuan maistelua ja syöty toinen satsi matolääkettä. Matolääkkeen nauttiminen sujui hieman helpommin kuin ensimmäisellä kerralla, poikien suut olivat jo huomattavasti suurempia, tosin ei se vieläkään mitään herkkua ollut. Kasvu on jatkunut nousujohteisena, samoin muu kehitys. Nyt pysytään jo hyvin neljällä jalalla, myös laattalattialla. Vauhti myös kasvaa koko ajan ja välillä otetaan jo juoksuaskelia.


Ulkona on monta ihmeellistä asiaa...


Donna ei enää kovin mielellään poikia imetä, mutta muutaman kerran päivässä kuitenkin. Donna on myös aloittanut poikien koulutuksen. Jos ei ole asiaa tissibaariin niin sen Donna kyllä ilmaisee suorasanaisesti, tosin kukas sitä nyt ensimmäisestä ärähdyksestä uskoisi.

Ihan vähän vaan tuntuu ikävältä..

Meillä on kotona näyttelyhäkki jatkuvasti pystyssä ja Donna sekä Lara tykkäävät siellä nukkua. Yleensä erikseen, mutta toisinaan myös yhdessä. Jos pojat eksyvät liian lähelle häkkiä niin siitäkin seuraa murahdus, se kun on isojen tyttöjen valtakuntaa. Pikkupoika ei kuitenkaan tätä uskonut, vaan kun aikuisten silmä vältti niin se kiipesi häkkiin nukkumaan. Alla myös muita uninäytteitä.






Tänään yritettiin ottaa pennuista seisomakuvat, mutta ei siitä oikein tahtonut tulla mitään. Vajaan viikon päästä olisi tarkoitus testata pojat, millaisia flatin alkuja ne sitten ovatkaan. Mielenkiinnolla odotan millaisia piirteitä pojista saadaan esille ja ovatko omat huomiot saman suuntaiset "testitulosten" kanssa. Pojat tulee testaamaan Kaakkomäen Kimmo, Kimmohan on testannut aikoinaan Donnan sisaruksineen, Donnan ensimmäisen pentueen sekä Donnan tyttären, Justin, pentueen. Toki myös muita pentueita, mutta ainakin Donnan suku on hänelle tuttu.


Rusettipoika





Pikkupoika



Donna ei juurikaan poikien kanssa ole intoutunut leikkimään, tosin johtuu varmaankin siitä kun pojat pyrkivät heti nisälle. Laran kanssa sitä vastoin kumpikin on päässyt "painimaan".


"Isosisko ja pikkuveli"

1 kommentti:

  1. Ihania jässiköitä niistä on kasvamassa. Erityisesti huvittaa tuo pikku pojan sinnikkyys, kun väkisin pyrkii häkkiin, vaikka saakin siitä palautetta. Keneenköhän lienee tullut..? ;)

    VastaaPoista