lauantai 12. toukokuuta 2012

Kolme viikkoa täynnä

Pojat ovat saavuttaneet kolmen viikon iän. Silmät ovat auki ja ensimmäiset hampaatkin on puhjennut. Kontaktin ottaminen ihmiseen sekä leikkikaveriin on myös lisääntynyt päivittäin. Pennut ovat saaneet Larankin mukaan leikkiin, Lara vaan ei ymmärrä täysin omaa suuruuttaan. Mukava on ollut seurata poikien kehitystä, se ei ole tapahtunut ihan samassa vauhdissa vaan mielestämme rusettipoika on pienempää veljeänsä päivän tai kaksi aina perässä.


Kolmen viikon iässä aloitimme myös kiinteän ruuan maistelun, ensin jauhelihalla ja seuraavana päivänä höysteeksi lisättiin kaurapuuroa. Ensimmäiset jauhelihat nautittiin kädestä kun ei homman juoni oikein ensin auennut, mutta nyt ruokailu onnistuu jo lautaselta ja päivä päivältä paremmin.


Ruokailu ensimmäisen kerran ja alla viidennellä kerralla


Painoa pojille on kertynyt jo reilusti yli kaksi kiloa, mutta onneksi kumpikin on nyt päässyt jaloilleen ja liikkuminen muuttuu koko ajan vauhdikkaammaksi. Kohta ei enää pentulaatikossakaan laidat riitä, nyt jo roikutaan kainaloita myöten toisella puolella. Alla ensimmäiset "seisomakuvat" ;)


Pikkupoika yllä ja alla





Rusettipoika seisoo häntä viuhtoen ja istuu, ehkä hieman epäluuloisena :)


Pojista alkaa erottumaan myös omia piirteitä, pikkupoika on hyvin pirullinen ja rökittää veljeään. Rusettipoika taas ottaa asiat rennommin. Aivan ihastuttavia molemmat!! Ainakin toinen pojista etsii vielä omaa kotia.


Kaverin kanssa on hyvä olla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti