keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Pojat viikon ikäisiä

Viikko tulee pojille tänään ikää täyteen. Pennut voivat pulleasti eli erittäin hyvin. Painot ovat kummallakin jo tuplaantuneet ja sama nousu jatkuu. Liikkuminen on laatikossa myös selkeästi lisääntynyt.

Donna ja pojat unilla

Ensimmäiset päivät Donna oli varsinainen kanaemo ja parku pääsi jos pentu oli liian kaukana eli toisella puolella pentulaatikkoa. Nyt ei enää hätä tule niin herkästi ja Donna malttaa jopa hetkeksi pennut jättää nukkumaan keskenään. Laatikosta ei juurikaan ääniä kuulu kun poitsut lepäävät pulleiden mahojensa vieressä.


 Yksi viikkois kuvat


Mukava on ollut poikien kehitystä seurata ja jonkinlaisia eroavaisuuksia niissä on jo huomattavissa. Pikkupoika on hyvin määrätietoinen ja vaativa, jos asento ei ole mieleinen niin sen kyllä kuulee, mutta kun sopiva paikka on löytynyt niin sitten tuhistaan tyytyväisinä. Rusettipoika on taas vastaavasti kova liikkumaan, mutta veljeään maltillisempi, se selvittää tilanteen liikkumalla itse kun pikkupoika yrittää huutamalla saada tahtonsa läpi. Jännä nähdä säilyykö asetelma myös jatkossa.


Tänään käytiin myös Donnan isojen poikien ja tytön kanssa treenaamassa. Tehtiin hakua variksilla. Mukana oli myös Donnan tyttären, Justin, poika Riemu. Tässä vielä isompien taidon näytteet. Jokohan sitä kohta uskaltaisi Larallekin taippareita suunnitella ;)

Jojo

Nero

Lara

Riemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti