sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mammaloma alkoi

Tai Donnan menoa on rajoitettu jo hieman kauemmin, mutta itse jäin tulevan mamman kanssa hetkeksi lomailemaan. Treeneihin Donna ei ole enää saanut osallistua muutoin kuin katsojan roolissa ja sekös rouvaa ärsyttää. Lenkeille se on kuitenkin päässyt mukaan ja pääsiäisenä nautittiinkin hyvistä ulkoilukeleistä.

 Donna ja Lara pääsiäisenä

Flättikö älykäs koira? Kuvassa Lara

Lauantaina käytiin Donnan kanssa tiineysröntgenissä. Ultrassahan näkyi vain yksi pentu ja yksi pentuhan on riski monella tapaa. Röntgenissä kaikista peloista huolimatta näkyi myös toinen pentu, helpotus oli suuri myös eläinlääkärillä. Todennäköisyys, että synnytys käynnistyy ongelmitta on huomattavasti suurempi ja muutoinkin toinen pentu parantaa tilannetta selvästi. Nyt toivotaan, että kaikki sujuisi loppuun saakka hyvin; synnytys käynnistyisi ja kumpikin pentu saataisiin elävinä tähän maailmaan. Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat myös kriittiset pentujen suhteen, toki myöhemminkin voi vaikka mitä vielä tapahtua. Peukut ja varpaat ovat kuitenkin kovasti pystyssä, että saataisiin maailmaan kaksi uutta flattipentua.

Pentulaatikko askarreltiin röntgenin jälkeen

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että siellä masussa onkin kaksi naperoa kehittymässä! Nyt vaan ukkovarpaatkin pystyyn että kaikki sujuu hyvin ja saatte molemmat mukulat ehjinä ja hyvissä voimin ulos maailmaan. Hyvin se menee! Donnalle rapsut! :)

    VastaaPoista