sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Flattileiri

Viikko sitten oltiin leireilemässä ja toipuminen on edelleen käynnissä. Kumpikin koira osallistui nome-koulutuksiin. Lara muistutti olevansa kehityskelpoinen yksilö treenatessaan nou-avo tasoisessa ryhmässä ongelmitta. Vauhtia tytöltä ainakin löytyy niin mennessä kuin palauttaessa. Lara oli kyllä kieltämättä positiivinen yllätys, sillä koskaan aiemmin se ei ole varsinaisesti ryhmässä treenannut. Nyt se istui nätisti rivissä muiden seassa.

Donna taas oli oma itsensä. Ensimmäinen aamupäivä keskusteltiin siitä kuka tätä hommaa nyt johtaa, kuka päättää mitä tehdään ja milloin. Iltapäivä sujuikin sitten huomattavasti mallikkaammin. Donna siis suoriutui tehtävistä varmasti, mutta hieman toisinaan mieltään osoittaen.

Laran ilmoitin leirin Open Show:n, jonka tuomaroi Englannista Jo Hewison (kennel Casblaidd). Lara osallistui avoimeen luokkaan ja sijoitus oli odotettu 5/5. Tässä arvostelu:

"Pretty bitch in really hard fit condition. Good topline. Good well proportioned head. Good expression. Slightly long in second thigh (?)."



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti