perjantai 25. maaliskuuta 2011

Lara talvinomessa

Nyt on muutettu, tavarat on missä mikäkin, mutta suurin urakka on ohi, ainakin melkein.

Helmikuussa päätin ilmoittaa Laran talvinomeen ja ajattelin, että kyllähän me jo maaliskuussa ehditään treenaamaan, mutta toisin kävi. Ei nimittäin ollut paljon aikaa dameja heitellä. Jotakin Mikko ilmeisesti ehti tekemään ennen starttia, mutta kovin mittavaa valmistautumista ei tehty.

Lara kuitenkin yllätti positiivisesti, vaikka toki tiesimme, että taitava tyttöhän se on, mutta ensimmäistä kertaa kilpailutilanteessa niin ohjaaja kuin koirakin, joten mitä tahansa olisi voinut tapahtua. Alla Laran arvostelu:

HAKU: Reippaasti ja tehokkaasti turhia hötkyilemättä työtä tekevä koira, joka tuo viisi damia. Ripeät palautukset, mutta ohjaaja on huolimaton luovutuksissa. Pisteet 10/10

Rastilla aikaa viisi minuuttia ja viisi damia. Lara oli päivän ainut, joka tyhjensi ruudun vaaditussa ajassa. Tuomari huokaisi helpotuksesta kun haku ei sittenkään ollut liian vaativa. Mikon käsistä putosi muutama dami, tästä tuo viimeinen huomatus.

MARKKEERAUS: Koira näkee pudotukset ja noutaa ensimmäisen damin suoraviivaisesti. Ensiksi heitetystä muistikuva hämärtyy hetkeksi ja dami saadaan talteen pienen kaarroksen jälkeen. Pudottaa ensimmäisen damin luovutuksessa. Pisteet 7/10

Kakkosmarkkeeraus, toista hakiessa Lara juoksee polkua pitkin pitkäksi jo hakemansa damin pudotuspaikalle, korjaa kuitenkin itse tilanteen.

OHJAUS: Koira etenee suoraviivaisesti damille ja palauttaa sen hienosti ohjaajalle. Pisteet 10/10

TYÖSKENTELYHALU JA TEHOKKUUS: Työhaluinen ja miellyttävästi yhteistyössä ohjaajan kanssa toimiva koira. Pisteet 10/10

Yhteensä pisteitä 37/40 ja sijoitus 3/33.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti